Agencija za posredovanje pri
zapošljavanju stranih radnika

Agencija za
zapošljavanje
stranih radnika

Vaš partner u svim
izazovima procesa
imigracije

Sjedište povjerenja, s impresivnom reputacijom i
brojnim repertoarom zadovoljnih klijenata

Vaš provjereni
partner

Stojimo iza uspješnog putovanja brojnih stranih radnika različitih industrija. Nastojimo biti Vaš pouzdan partner u svim izazovima koje donosi proces zapošljavanja.
U promjenjivom poslovnom okruženju gdje nedostatak radne snage postaje sve značajniji izazov, pozicioniramo se kao strateški saveznik na putu do ostvarenja našeg zajedničkog poslovnog cilja.
U promjenjivom poslovnom okruženju gdje nedostatak radne snage postaje sve značajniji izazov, pozicioniramo se kao Vaš strateški saveznik.
1 +
zaposlenih radnika
23 +
zadovoljnih poslodavaca
3 +
različitih industrija
-Usluge-

Imigracija i
zapošljavanje
državljana
trećih zemalja

Imigracija i zapošljavanje državljana
trećih zemalja

Naše usluge su revolucionarno osmišljene kako bi Vam olakšale. Shvaćamo kompleksnost procesa zapošljavanja međunarodnih kandidata te iz tog razloga pružamo sveobuhvatna rješenja prilagođena vašim specifičnim potrebama.

Shvaćamo kompleksnost zapošljavanja međunarodnih kandidata te Vam iz tog razloga pružamo sveobuhvatna rješenja prilagođena vašim potrebama.

Industrije koje nudimo

Industrije
koje nudimo

Istražite našu raznoliku paletu industrija i pronađite onu koja najviše odgovara vašim potrebama. Zajedno gradimo inkluzivno radno okruženje koje prepoznaje bogatstvo različitosti.

Istražite našu raznoliku paletu industrija i izaberite onu koja Vam najviše odgovara. 

Zadovoljni korisnici

Recenzije poslodavaca

Faze procesa imigracije i zapošljavanja

Faze procesa
imigracije i
zapošljavanja

Pružamo Vam podršku vezano za sve administrativne i zakonske aspekte koji se tiču dolaska stranih radnika na područje Republike Hrvatske. Tu smo za Vas od samog početka do završetka procesa naše suradnje.

U prvom koraku i za početak naše suradnje potrebno nam je kroz zajedničku komunikaciju definirati vaše potrebe i izraditi procjenu. Nakon izvršene procjene izrađujemo ponudu.


Trajanje procesa:
NEKOLIKO DANA

Po Vašem zahtjevu prikupljamo informacije za traženi profil radnika te pokrećemo proces selekcije. Naš tim, uključujući sa partnerskom tvrtkom , Moondrops Overseas, pristupa internoj bazi podataka kako bi pronašli kandidate koji odgovaraju traženim profilima. Umjesto gubljenja vremena na oglašavanje, naša efikasna metoda omogućuje Vam brz pronalazak odgovarajućih kandidata.


Trajanje procesa:
NEKOLIKO DANA

Nakon što smo prošli proces selekcije, kandidati po Vašem odabiru spremni su za regrutaciju. Na temelju naših zajedničko uvjetovanih stavki sklapate ugovor o radu sa radnikom osiguravajući transparentnost i jasnoću uvjeta zapošljavanja. U isto vrijeme naša tvrtka sklapa sa Vama ugovor o posredništvu.


Trajanje procesa:
NEKOLIKO DANA

U ovoj fazi, otvara se mogućnost pokretanja procesa dobivanja dozvole za boravak i rad u Republici Hrvatskoj. Ovaj važan korak omogućuje pojedincima da legalno ostanu i rade u Republici Hrvatskoj.


Trajanje procesa:
DO 30 DANA

Nakon što radnik zaprimi odobrenje za boravak i rad u Republici Hrvatskoj, slijedi izdavanje vize koja mu omogućuje službeni ulazak i boravak u zemlji u svrhu obavljanja rada.


Trajanje procesa:
DO 30 DANA

Završna faza obuhvaća dolazak radnika te sve administrativne i zakonske procese, uključujući prijavu boravka i izdavanje boravišne iskaznice, otvaranje bankovnog računa te dodatne aktivnosti kao što su sanitarni pregledi, obuka o zaštiti na radu i slično.


Trajanje procesa:
DO 20 DANA
-Javite se-

Kontaktirajte nas!

Pružamo sveobuhvatnu podršku tokom suradnje i osiguravamo

prilike koje transformiraju Vaše  poslovanje. Ovdje smo da Vam

pomognemo u ostvarenju zadanih profesionalnih ambicija na

Vama prilagođen način.

Ovdje smo da Vam pomognemo 

u ostvarenju zadanih profesionalnih

ambicija.